Sírkövek

Szimpla sírkövek

Szimpla sírköveink 105x200-as alappal készülnek, de ettől el lehet térni igény szerint. Több fajta kiegészítő közül is lehet választani, akár vázáról vagy mécsestartóról legyen szó. Az alap árban benne van a betűvésés 30 karakterig, 1db fózolt váza illetve a kiszállítás Budapesten és Pest megyén belül.

Urnák

Urnás síremlékeinket is leszállítjuk az ország egész területén belül, maximum négy hét átfutási idővel, de természetesen az S.O.S. időpontokkal is megbírkózunk. Az alap árban szintén benne van a betűvésés 30 karakterig, 1db fózolt váza illetve a kiszállítás Budapesten és Pest megyén belül.

Dupla sírkövek

A dupla síremlékek lehetnek akár nyitottak, zártak két vagy három fedlappal, esetenként félig nyitottak ültetési céllal egy fedlappal. Számtalan szín és forma várja a kedves érdeklődőket, mindenki megtalálja a maga ízlésének a megfelelőt.  Az alap árban itt is benne van a betűvésés 30 karakterig, 1db fózolt váza illetve a kiszállítás Budapesten és Pest megyén belül.

Sziklás sírkövek

Sziklás síremlékeink minden esetben az ügyfél egyedi elképzelései alapján készülnek, pontos és körültekintő egyeztetés után. Minden sziklás síremlék egyszeri és megismételhetetlen, ezért is különleges!  Az alap árban benne van a betűvésés 30 karakterig, 1db fózolt váza illetve a kiszállítás Budapesten és Pest megyén belül.

Exkluzív sírköveink, különleges termékeink

Ez a kategória a legextrább síremlékeket mutatja be, urnától a dupláig minden kivitelben. Itt csak a képzelet szab határt!  Az alap árban benne van a betűvésés 30 karakterig, 1db fózolt váza illetve a kiszállítás Budapesten és Pest megyén belül.