Anyagtár

Az alábbiakban rövid leírást talál alapanyagainkról, illetve megtekintheti azokat.

Gránit

A természetes kő elegáns, időtálló, méltóságot sugároz. Amellett, hogy a legmodernebb, és legmutatósabb, legstrapabíróbb síremlék alapanyag, egyedülálló tulajdonságai alapján tökéletes választás a lakás bármely pontjára, legyen az konyhapult, fürdőszobai pult, vagy egyéb burkolat, mivel hőálló, karcálló, és könnyen tisztítható. Számtalan gyönyörű színben és mintázatban megtalálható, felülete ragyogóan fényes, csillogó. Tömör szerkezetből kifolyólag nagyszerűen ellenáll az időjárás szélsőségeinek, mint a hideg, meleg, eső, hó, fagy. Nem mohásodik, könnyen tisztítható, fényét évtizedeken át megőrzi, és a későbbiekben sem igényel különösebb karbantartást. A világ számos pontjáról érkező, kizárólag a legkiválóbb minőségű anyagokkal dolgozunk, melyek között biztosan megtalálja az Ön elképzelésének megfelelőt.

Néhány példa kínálatunkból:

Választható gránitokat megtekintheti telephelyünkön, illetve honlapunkon: Kattintson a képre!

Mészkő

A márványnak nagy szerepe van hazánkban a temetkezésben, hiszen a sírkövek közel 80%-ának márvány az íráslapja. Kitűnően fényezhető, csiszolható, megmunkálása egyszerű. A márványt főként Olaszországban, Carrara bányáiban termelik ki. Kemény, -bár a gránitnál puhább,- üledékes kőzet. Legtöbbször épületmunkáknál használjuk, például burkolásra, ablakpárkányok, kerítések tökéletes alapanyaga.

Néhány példa kínálatunkból:

Választható mészköveket megtekintheti telephelyünkön, illetve honlapunkon: Kattintson a képre!

Márvány

Változatos színekben elérhető, legyen az fehér, rózsaszín, sárga, barna, vörös v. fekete. Többnyire vegyi vagy szerves eredetű, üledékes kőzet, tömött vagy érdes felületű. A mészköveket könnyű megmunkálhatóság jellemzi, tökéletes burkolóanyag, díszítőkő, ablakpárkányok, könyöklők, kandallópárkányok készülnek belőle leggyakrabban, de külső munkákra is ajánljuk, például kerítések, lépcsők, épületek burkolására. Síremléket is készíthetünk belőle, sokan keresnek a gránit hideg, egyenes vonalai, eleganciája helyett egy természetesebbnek ható, rusztikusabb követ. Nagyon népszerűek a sziklás sírkövek, melyek mind egyedi termékei a kőfaragó mesternek, hatalmas szakértelmet kívánnak.

Néhány példa kínálatunkból:

Választható márványokat megtekintheti telephelyünkön, illetve honlapunkon: Kattintson a képre!